Jump to content
  • 0

firestorm blue again, this time i didn't even update my drivers


You are about to reply to a thread that has been inactive for 94 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

I udpated windows and went to get on secondlife today, on firestorm, and it is blue once again.

I went to see if I could roll back my drivers but I don't even have the option because I didn't update them, I just updated Windows.

I don't know what else to do because that's how I fixed it last time?

turning advanced lighting off and on did not work

Edited by Rumancekk
Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, Rumancekk said:

I udpated windows and went to get on secondlife today, on firestorm, and it is blue once again.

I went to see if I could roll back my drivers but I don't even have the option because I didn't update them, I just updated Windows.

I don't know what else to do because that's how I fixed it last time?

turning advanced lighting off and on did not work

Windows may have updated your video card driver if it's set up to do so.

Link to post
Share on other sites
  • 0

If you didnt install the AMD Drivers from the AMD Homepage, Windows will handle the drivers and update them, when there are new version available.

Best is to Install the AMD Drivers 20.11.2 WHQL Drivers from Nov. 2020. Those Optional Versions tend to go blue in sl

Edited by oOJoselinOo
  • Like 1
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 94 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...