Jump to content

Recommended Posts

51 minutes ago, Katt Dragoone said:

Fix it 😐

 

 

 

 

 

................................................................................................................... please 🙃

 

 

I am confused - I am not having any issue with the Marketplace login....... or any other aspect of the MP right now.

Maybe it was a temporary glitch.

  • Sad 1
Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Katt Dragoone said:

nope just tried it again :( 

What error do you get?

Maybe clear your browser cache and try again.

If all else fails, open a Support ticket.  It is not a problem for everyone, so likely just you or a small subset of people with specific circumstances.

Link to post
Share on other sites

I don't know what specific issue you are having but LL are working on a single log-in so you log in to your dashboard say and it logs you in to all SL services rather than have to log in separately for the Marketplace, My.secondlife.com, Forum etc. which may cause some issues

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Claireschen Hesten said:

I don't know what specific issue you are having but LL are working on a single log-in so you log in to your dashboard say and it logs you in to all SL services rather than have to log in separately for the Marketplace, My.secondlife.com, Forum etc. which may cause some issues

that's probably it. I couldn't log in 😂

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...