Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 113 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hello! I recently got a new mesh body and its bom ready, so i applied that and it was fine. suddenly the feet are blank. textures wont load on them but they load everywhere else. so i assumed this was just the body but i tried other bom compatible bodies and the exact same thing happened? I also tried different skins and same thing.  I mainly use firestorm too so again, i assumed maybe it was that so I went back to the default viewer and yet again the problem persisted. This never used to happen so I don't know what's going on. I hope I can fix it because this body I'm using is really nice. [It's the 'free' classic body from The Shop btw].

 

unknown.png

 

Edited by Jinx Lavarock
Link to post
Share on other sites

Are you wearing a shoe base? It looks very much like that. If so, go into Edit mode and turn the texture to transparent. If this particular shoe base is no modify, you can create your own shoe base and adjust the texture, and the height.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 113 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...