Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 111 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I'm doing this simply to put it "front and centre" for LL on this forum.  WHEN is this issue going to be fixed?  I have seen the Grid Status Page and there has been NO updates about this issue since well before Christmas.

It is getting a little old to say that sailing is a pain without it but surely SOME progress has been made with recoding this service?

OK we got this:

Update - Now that Uplift has finished we are working to restore the map tile functionality. We still do not have an ETA, but please follow this blog for updates and thank you for your patience!
Jan 21, 11:23 PST

I suspect that a good many of us are finding our patience is wearing a little thin.

Edited by Aishagain
  • Like 6
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

I'm going to wager the api the used from google has some hurdles when they changed domains since the api key was for one map setup and not another hosted on another domain.   so,  they could also be changing the map system, which would be cool,  google is nice and all but I've seen a few open maps that blow googles away.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 111 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...