Jump to content
  • 0

Firestorm Favorites Bar LM corruption


Question

This is the second time recently this has happened to me. When I go to log into Firestorm, it no longer displays all of my favorites on the log in screen on Firestorm. Upon investigation, after getting logged in, when I click on one of my favorites and click edit LM, I find the LM shows the following screen. https://gyazo.com/a33e4649c1d37f71f45c078d517f85f3

If you notice by the picture, I am at the correct location, but the LM itself that is in my favorite bar is somehow corrupted.

You will notice it shows as being Protected Land for some reason. If I click the LM on the favorites bar, I do TP to the desired location, but the information for the LM is incorrect and prevents it from showing on the log in page as a choice for where to log in at. 

Has anyone else had this issue and what could be causing this?

Thanks for any help with this.

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Right click the ground, and choose About Land from the context menu.  Have a look at the parcel description.  As the parcel owner, you can edit this.  Maybe you forgot to do so when you acquired the land? Then when you took a landmark, it included the then-current parcel info.

Edit the parcel description, if you need or want to.  Then, delete your old landmark.  Go to World/Landmark This Place and create a new landmark.  Check to see if it reflects the parcel description you just edited.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks Lindal for responding. Some of my Favorites are for land I have owned going back 2016 or before with no changes made to it or the parcel info. Some of the Favorites LM now show other landowners names or group owners info when I right click them and click view/edit landmarks. This incorrect information is somehow preventing those LMs from showing on my login page. I am having to teleport to each location, delete it from favorites, then do Landmark this Location and then add the newly created LM to my favorites and things then show correctly. 

My concern is why is this happening and because it is the second time this has happened to me, I wonder if anyone else is having this issue and if not, why me?

 

Link to post
Share on other sites
  • 0

For the ones that are corrupted, if you log in with a different viewer are they still corrupted?  If not, then perhaps clearing and reloading your inventory cache for the FS viewer would resolve the issue.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, I redid every one of my favorite LM's. I then went into preferences and unchecked then rechecked to show my favorites on Login. For now, it's working correctly again and showing my favorites on the login page. Still do not know why this has happened to me twice now and since no others have spoken up saying they have noticed this issue, must just be something on my end. Thanks all for the help.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Just a thought.  Favorites are also stored in the favorites folder in inventory.  I normally bring them up using alt h instead of using the favorites bar.  When this problem occurs, do you still see the LMs in the favorites folder?  When I've logged in and inventory hasn't loaded correctly (empty folders) my favorites are also missing.

Link to post
Share on other sites
  • 0

I had my favorites mess up once. The fix was to take them ALL out of the Favorites folder in Landmarks. I stashed them in an inventory folder. Then tried them one at a time until I found the corrupted one. As I tested, each one that worked I put back in Favs.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...