Jump to content

About Land > Objects isn't showing the correct prims rezzed


Amanda Dench
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4134 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

On 24th May I had about 1500 prims available on my sim. When I logged on 27th May I had 5081 available.  Nothing has changed at all and nothing is missing from the sim.  Whats more weird about this is that when I checked a residents prim usage (on about land options ) it said he had placed 1 prim, yet when I clicked on his items it said they came to 6 prims and whats more unusual is that after I had clicked on his prims they are now showing correctly as 6.  Its as if I have to click on residents prims to make them show in the land options. Anyone else had this problem.  Any help would be appreciated :)

Link to comment
Share on other sites

This is often due to those prims not loading into your viewer from the LL asset management servers. Try to clear your cache and check again and if that does not work, restart your sim and check again.

Don't consider this "free money in your bank" since, much like the free money scenerio, it would suck if you spent it only to have it taken away again.

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4134 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...