Jump to content
  • 0

Cant upload mesh with new Firestorm


You are about to reply to a thread that has been inactive for 73 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Hi guys!

Ive tried uploading some of my meshes, and i keep getting errors and mavs missing, and too dense mesh (20 - 30k polys), but the thing is....Ive uploaded the same meshes before with older version.

Ive had no problem with it. 

With this new version, evreything is so slow when even opening it in upload window. 

Im wondering if anyone has similar problems?

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well 30K is over the limit per mesh so the uploader would split the mesh "for you" (not a good idea).  I Don't ever upload something that heavy -- like ever, but that is what is supposed to happen. There is a possibility that FS took off that splitting part of the equation as it was really a bad idea (at least many of us thought so).   That's my only thought. Have you tried uploading with the Linden viewer to see if it will still upload but also still splits? 

 

 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 73 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...