Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 63 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Umm....not around here. I still get an occasional TP crash. I still have to refresh attachments after every TP, because sometimes others see me with bits missing. And a couple if days ago my shape disappeared from the database. 

So.......

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Diawa Bellic said:

I was having major issues with crashing after my 4th or 5th tp.. who ever fixed the tp issues deserves a medal. Tp's are so fast..faster then its ever been 2 to 3 secs avg.. amazing.

In SL, typically I wouldn't call something fixed until nobody has had any issues for a least a week or two............... and even then, it is likely temporary.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Considering I have crashed more in the past 3-4 days than I have a total of many months previous, I'd say "not so fast on the congrats." Today I had 4 TP crashes using 2 different viewers, to several different regions, some full some empty.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

On Saturday I could not teleport out of my (empty) home region at all. Crashed every time, no matter where I tried to go. I had to literally log out, log back in at a different region, and teleport onwards from there. Seemed to be back to normal yesterday though.

One thing I have noticed, since the uplift to the cloud, sim crossings when sailing or driving have been much smoother.

Edited by Maitimo
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 63 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...