Jump to content

SKRILL SORUNU - ÇÖZÜM ARIYORUZ! - Please help with Skrill.


thefrankcastle
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 822 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere Skrill'de ülkemizden 11 Ocak 2021 den itibaren  tamamen çekilecek. Bu sorun ile alakalı Second Life bir çalışma başlattığını biliyorum. Fakat oyunda paramız sıkıştı kaldı. hesabınız kısıtlanmıştır yazısıyla karşılaşıyorum. Bir takım evraklar istediler onları gönderdim fakat hala bir dönüş yok. Pazartesi günü inşallah dönmüş olurlar yani 23.11.2020 tarihinde. Eğer bir gelişme olursa sizi bilgilendireceğim. Bu arada Second Life resmi olarak Türkiye'de yaşayan oyuncular için bir yöntem araştırdıklarını belirtti. Fakat hala bir gelişme yok. Yazıyı sizinle de paylaşıyorum... 

 

image.png.2babeb9cb81e5229c2ef38a528c53df2.png

Umarım kısa süre içerisinde bu soruna çare bulurlar. Bir çoğumuz gerçekten ailemizin geçimini buradan sağlıyoruz. Eğer bir bilgi alan varsa lütfen bize de bildirsin. 

Teşekkürler.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello Friends,

As you know, in our country, Skrill (Turkey) will be withdrawn as from January 11, 2021. I know that Second Life has started a study regarding this problem. But our money was stuck in the game. I see the text that your account is buffered. They asked for some documents, I sent them, but there is still no return. I hope they will be back on Monday, so on 23.11.2020. I'll inform you if there is any improvement. Meanwhile, the official Second Life as they search for a method to live in Turkey, he said. But there is still no improvement. I also share the article with you ...

image.png.2babeb9cb81e5229c2ef38a528c53df2.png

 

I hope they find a solution to this problem for a short time. Many of us really earn a living for our family. If anyone has an information, please let us know.

Best Regards,

Link to comment
Share on other sites

Skrill'den paranızı çekebilmeniz için hazırlanmış detaylı bilgilendirme için Aymec Millet'e teşekkürler...

SKRILL -> BITPANDA -> PAPARA -> BANKA

Quote

 

Merhaba ,  ( 23.11.2020 Pazartesi Yaptığım Aktarma Testleri şu şekildedir; )

Detaylı araştırmalarımız sonucunda SKRILL'de kalan paralarımızı TR Bankasına aktarmanın yolunu bugün çözmüş bulunmaktayız.

Tarif edeceğim bu yol bende ve bazı arkadaşlarımda sorunsuz bir şekilde çalışmıştır.

•••Deneme veya denememe konusunda kesinlikle bir sorumluluk kabul etmiyor ve sadece bulduğumuz bir yolu sizinle paylaşıyorum.

•••Bu işlemleri yapmadan önce kesinlikle hesaplarınızın doğrulanmış ve onaylanmış olmasını tavsiye ederim.

İşlemleri şu şekilde gerçekleştirdim.


1- https://www.bitpanda.com/tr sitesinden hesap açmanız ve onaylamanız gerekmektedir.
Onaylama sürecinde sizden kimlik, kamera ve sesli doğrulama isteyeceklerdir.

•SKRILL'in bitpanda ile anlaşması var ve bitpanda sitesine skrill'den anlık olarak para çekebilirsiniz.
•Skrill'den bitpanda sitesine paranızın geçmesi 10 saniye ile 15 dakika arasında tecrübe edilmiştir.
•Kesinlikle önereceğim miktar öncelikle 25 usd civarıdır. Test için tüm paranızı ilk seferde asla skrill'den bitpanda'ya atmanızı tavsiye etmem.  İlk seferde deneme yaptıktan sonra miktarı yükselterek gidebilirsiniz.
•Dikkat etmeniz gereken diğer bir konu ise bitpanda'dan 1 seferde en fazla 5000 tl papara'ya atabilirsiniz.
•Bitpanda'dan baska bir platforma atmak isterseniz de , bilginiz varsa , yapabiliyorsanız paylaşmanız faydalı olacaktır.


2- https://www.papara.com/ sitesinden hesap açmanız gerekmektedir. Ayrıca kimlik bilgilerini vererek birkaç dakika içinde onaylayabilirsiniz.

• bitpanda'dan papara sitesine sadece TRY aktarımı sağlayabildim. PAPARA'dan da bankaya sadece TRY yollamaktadır.
• bitpanda'dan papara'nıza bir işlem'de en fazla 5000 tl yollayabiliyorken, aylık 50ooo tl limitiniz bulunmaktadır.
• bir gün içerisinde , bitpanda'dan papara'nıza  5000 tl + ve fazlasını yollayabilirsiniz. ( birden fazla işlem ile )

3- papara'dan banka i-ban'a aktarım da gayet kolay sağlanmaktadır.

---------------------------

İŞLEM DETAYLARI

1- onaylanmış bitpanda.com sitesine girdikten sonra oradaki USD hesabınıza para yatır diyoruz.
2- para yatırırken SKRILL'den para yatırma seçeneğini görebilirsiniz.
3- SKRILL cüzdanınızın e-mailini ve şifresini sizden isteyecek. Anlaşmaları olduğu için otomatik ve anlık aktarım sağlanıyor. Skrill'den bitpanda'ya para aktarımı 10 saniye sürmektedir. Bir kerelik 15 dakika sürmüştür.
4- bitpanda hesabınıza gelen USD parası ile  istediğiniz bir kripto para alıyorsunuz. ( Ben Etherium aldım tavsiye üzerine )
5- almış olduğunuz etherium'u sat diyerek * TRY * parasına çeviriyorsunuz. Kesinlikle TRY olarak satmalısınız.
( Papara sadece TRY kabul etmektedir )
6- bitpanda'da etherium kripto paranızı TRY olarak almış bulunuyorsunuz. Bunu da TRY hesabınızdan , papara hesabınıza çekebilirsiniz.
7- papara hesabınızdan da TRY bankanıza çekebilirsiniz.
*** Düşük bir miktar ile ön test yapmanızı tavsiye ederim ****

---------------------------

Önemli noktalar:

• bitpanda ve papara hesabınızın kesinlikle onaylanmasını tavsiye ediyorum.
   bitpanda yaklaşık 10 dakika , papara hesabınız ise kimlikle beraber birkaç dakikada onaylanmaktadır.
   gecikmeler olabilir , beklemenizde fayda var.
   
• papara'nıza bitpanda'dan en fazla 5000 TRY işlem limiti ile işlem yapmanıza izin veriyor. ( birden fazla işlem ile daha yüksek miktar aktarabilirsiniz )


Komisyonlar ise, skrill'in bizden kestiği '' 3.99% kur farkı + çekim ücreti '' ne göre biraz daha fazladır.

Skrill'deki paranız çekim işleminde ve bankanıza ulaşmadıysa , telefonla arayarak çekim iptali isteyebilir ve aynı gün skrill cüzdanınıza paranızı geri yükleyebilirler.

Linden Lab yeni ödeme yöntemi ile ilgili görüşmelerini sürdürmektedir. Yakında sonuçlanacağını umuyoruz.
Eğer Skrill'de paranız kaldıysa bu yöntemi deneyebilir veya geri buy L$ diyebilirsiniz linden satın alabilirsiniz.
Ayrıca ticket yolları ile skrill'e tilia'dan gelen parayı iade edin diyerek talepte bulunabilirsiniz (henüz sonuçlanmadı).

••••
Yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi kesinlikle sorumluluk size aittir. Bizde işe yarayan bir yol sizde bir sıkıntıya açabilir. Bazen bilgi verirken hata yapabilirsiniz. İşlemlerinizi kontrol etmenizde fayda var ve kesinlikle küçük miktar ile önceden test etmenizi öneririm.
Bitpanda'dan başka bir platform'a para aktarmayı da deneyebilirsiniz. Yeni veya daha yararlı bilgi edinirseniz mutlaka bizimle paylaşın.
••••


Saygılar

 


 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, istanbullet said:

Skrill'den paranızı çekebilmeniz için hazırlanmış detaylı bilgilendirme için Aymec Millet'e teşekkürler...

SKRILL -> BITPANDA -> PAPARA -> BANKA


 

Bu gerçekten Parası Skrill'de takılanlar için inanılmaz yararlı olacak bir yöntem. Fakat benim sorunum paramın Second Life da kalması ve hiç bir şekilde çekememem :( sebebi ise Skrill hesaba kısıtlama koyması. Günlerdir yazışıyorum ve bugün kendileri 2. bir mail atarak benden tekrardan evrak istediler. 1 Kere daha istemişlerdi bir kaç gün önce. Sanırım bu onlar için yeterli olmadı yada oyalamak için bahaneleri bilmiyorum.. Neyse umarım Second Life bu sorun için elini hızlı tutar. Çok Teşekkür ederim Aymec Millet ve istanbullet duyduğunuz bir gelişmeler olursa buraya tekrar yazarsanız çok sevinirim. Tekrar teşekkürler. 

Link to comment
Share on other sites

Şu an hiç kimse SL'den parasını çekemiyor. Hepimiz LL'dan gelecek güzel haberleri bekliyoruz. SL'de bir grup var ve anlık iletişim halindeyiz.
 

Quote

 

SL TR / Odeme Cozumleri / Yardim

secondlife:///app/group/8d6c3ecf-fcc2-7e19-1240-6d41309e3d42/about

 

 

Edited by istanbullet
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

İzleme - Türkiye'deki Sakinlerimiz için ödeme desteği konusunda Rapyd Financial Network (https://www.rapyd.net/) ile bir anlaşmaya vardığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.  Bir ödeme talep etmek için, lütfen destek portalımızdan "Tilia Hesabı" sorun türü altında bir "Banka Havalesi Talebi" gönderin; vakanız için gerekli sonraki adımları takip edeceğiz.  Biz bu yeni akışı düzeltirken, ödemelerinizi işleme koymak için fazladan birkaç güne ihtiyacımız olduğunu fark edebilirsiniz.
 22 Ocak 12:31 PST       Demişler ama ben ne yapmam gerektiğini pek anlamadım. Anlayan bi anlatabilir mi 😞 talebi nasıl göndereceğim?

Link to comment
Share on other sites

Şimdilik ticket yöntemi ile Wire-Request isteğinde bulunacağız. Yakında, Dashboard'ımızdaki ''billing information'' bölümüne eklemeyi düşünüyorlar. Biraz daha otomatikleştirme planları var. Son aşama olan Rapyd'in support ekibinin cevap vermesini ve iban-adres-isim bilgilerini almalarını bekliyoruz. 

Link to comment
Share on other sites

Evet , sanırım 10 kişi civarıyız. Açıklama yapacağız. rapyd'in bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz. LL,  Şu anda Rapyd hesabımızın kurulumunu tamamlıyoruz diyor. Rapyd hesabını sadece LL alacak. Bizim bilgilerimizi oraya girecekler gibi geliyor. Bu hafta biraz daha gelişme yaşanabilir.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Rapyd formunu doldurdum fakat gönderemiyorum. Tüm bilgiler doğru ama ülke bölümünde Turkey yazdığımda ''Thsi field is not valid'' uyarısı veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

 

not: Transfer seçeneklerinden ''Bank transfer to Turkey'' seçili.

Edited by congobird Keng
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Beyler para cektim de masak bloke koymaz degil mi parayi  hesaba gonderenin kim oldugu bellidir degil mi? yani oyundan gonderildigi ornegi varsa soyleyebilirmisiniz  

Edited by scar85
Link to comment
Share on other sites

On 3/13/2021 at 1:05 AM, Aymec Millet said:

Evet 8-10 arkadaşımız paralarına ulaştılar. 

Beyler para cektim de masak bloke koymaz degil mi parayi  hesaba gonderenin kim oldugu bellidir degil mi? yani oyundan gonderildigi ornegi varsa soyleyebilirmisiniz  yani ornegi var mi?  Parayi kimin gonderdigi yaziyor mu ? 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Aymec Millet said:

Para tilia - inc olarak geliyor. 
Rapyd aracılığı ile geldiği de swift detaylarında belirtilmiş. 

Eğer banka haciz vs gibi durumların yoksa bloke olmaz. 
Normal bir swift ödemesi olarak geliyor.
 

teşekkür ederim benim zaten yasak bi işlemim olmadı haciz falan o zaman sıkıntı olmaz degil yani oyundan kazandıgım belli oluyor  ben ilk kez çekiyorum da o yüzden sorayım dedim birde ne kadar kesinti yapıyorlar biliyor musunuz ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
You are about to reply to a thread that has been inactive for 822 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...