Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 62 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

This has occured to me over the last few months, now and then. But since yesterday it was especially bad. Since yesterday I cannot login in world on my account anymore. All of my other friends seem to be fine but for some rason not me.

Getting this login failed message since about 2PM SLT or so yesterday.

Does anyone else have that problem recently?

 

 

Nathyrria login failed message.png

Link to post
Share on other sites

First trick is to try to log into a different region. It may be that the region you are logging into is down for some reason.

You didn't say if your friends were logging into the same region as you, or a different one. If they're successfully loggng into into the same region, there is indeed a problem with your account, viewer or perhaps even your connection and some extra investigation will be needed.

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Odaks said:

First trick is to try to log into a different region. It may be that the region you are logging into is down for some reason.

You didn't say if your friends were logging into the same region as you, or a different one. If they're successfully loggng into into the same region, there is indeed a problem with your account, viewer or perhaps even your connection and some extra investigation will be needed.

Thank you so much for your suggestions!

I tried a little around and my friend was actually able to login onto my account on the same region. I tried really everything. She then helped ordering my inventory a bit so maybe I would be able to log in but still did not work. We figured it might be an internet issue. My internet has sort of a stable connection but for some reason the download is really really slow. It took me 5 hours to download 500 MB when it was much faster a few days ago. So I believe my issue might be something with the net actually. 

So at least it should not be an account issue. I was able to log onto an alt but even on my alt things seem slow. I can move fine but things take ages to load. Even joining a group or something like that was almost impossible, oddly enough. 

So all I can do right now is probably wait until my internet decides to stop being silly, the next few days.

Edited by Nathyrria
Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Nathyrria said:

Thank you so much for your suggestions!

I tried a little around and my friend was actually able to login onto my account on the same region. I tried really everything. She then helped ordering my inventory a bit so maybe I would be able to log in but still did not work. We figured it might be an internet issue. My internet has sort of a stable connection but for some reason the download is really really slow. It took me 5 hours to download 500 MB when it was much faster a few days ago. So I believe my issue might be something with the net actually. 

So at least it should not be an account issue. I was able to log onto an alt but even on my alt things seem slow. I can move fine but things take ages to load. Even joining a group or something like that was almost impossible, oddly enough. 

So all I can do right now is probably wait until my internet decides to stop being silly, the next few days.

Have you rebooted your modem?

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 62 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...