Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 60 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

3 hours ago, Kristin Linden said:

Hey y'all!

We're aware of some funky freshness on the Community site and are digging into it.

giphy.gif

 

Thank you for all of the information so far!

So...... The techs went to the dogs long ago!  That must be Figaro Linden! 🤣

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Kristin Linden said:

giphy.gif

 

This issue should now be resolved, but if y'all continue to experience any issues please let us know!

I logged out of the forums and then back in, just to make sure, but I still get that authentication error -- when I go to my Forum Account Settings and then click on "Security and Privacy":

 

image.png.b435b8f9defcc5e64fe9c0df3c48b5a2.png

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Thanks for the updates y'all!

The Email Address thing is expected behavior, as the forums use your Second Life email, so the page will redirect to the Account Summary page so you can make any necessary updates to your email on file.

 

As for the Security and Privacy issue, we're going to dig a little more on that and see what's up there. 

  • Thanks 3
Link to post
Share on other sites

Ok, got the authentication fixed and now I get this when trying to access the Your Avavtar sub form from the main forum page.

This page isn’t working

community.secondlife.com is currently unable to handle this request.

Anyone else having trouble with it?

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Qie Niangao said:

@RowanMinx Seems to be working for me. It's this subform, right? I got there from this main forum page (if that's what you meant).

It's the Your Avatar sub forum for me that gives me that message when I try to enter from the main forum page

Yes, those.  I can access it from your link just not from the main page.

Edited by RowanMinx
Link to post
Share on other sites

This might be obvious but how do you get the link for my name instead of having to type it.  I don't always want to quote someone but would like to mention.  I'm sure it's something simple I'm not seeing.

Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, RowanMinx said:

This might be obvious but how do you get the link for my name instead of having to type it.  I don't always want to quote someone but would like to mention.  I'm sure it's something simple I'm not seeing.

Type the @ symbol followed by the person's name - then select them from the list that pops up as you are typing the name.

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, RowanMinx said:

Ok, got the authentication fixed and now I get this when trying to access the Your Avavtar sub form from the main forum page.

This page isn’t working

community.secondlife.com is currently unable to handle this request.

Anyone else having trouble with it?

Update...it opens on my computer but not on my tablet or phone.

Link to post
Share on other sites

Wonder if it's a browser thing. Works for me in Chrome on Android 11 (Pixel 3 phone). But it's also working for me in some old version of Safari on an ancient iPad, so... dunno.

Edited by Qie Niangao
(give phone model)
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 60 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...