Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hey y'all! We're aware of some funky freshness on the Community site and are digging into it.   Thank you for all of the information so far!

Thanks for the updates y'all! The Email Address thing is expected behavior, as the forums use your Second Life email, so the page will redirect to the Account Summary page so you can make any nec

Enjoy your lurkin'!  

Posted Images

3 minutes ago, RowanMinx said:

So, how exactly do you do this?  Tried to check this today on the forums but got this message.

Security and Privacy

To access this area, please re-authenticate.

Maybe its fancy talk for relog?  

Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Cindy Evanier said:

Maybe its fancy talk for relog?  

I just tried that.  Log out and back in and still get the re-authenticate message.  Another upgrade perhaps?

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Zack Massiel said:

This is what it looks like (if it was enabled and you could access those options)870560313_Screenshot(28).thumb.png.c1bc2adfed7e0a86b253101de6bd78e6.png

great... next to the zillion facebook trackers here we also need to share google what we do, spend and tell... "..... your account is still safe...." sure.

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
Just now, Alwin Alcott said:

great... next to the zillion facebook trackers here we also need to share google what we do, spend and tell... "..... your account is still safe...." sure.

Just remember this is on my website that has the IPB software this is in no way saying they are going to put google authenticator or any other type of two factor on here :P I actually don't have google authenticator enabled on my site, I just did it for the picture hehe.

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Zack Massiel said:

Just remember this is on my website that has the IPB software this is in no way saying they are going to put google authenticator or any other type of two factor on here :P I actually don't have google authenticator enabled on my site, I just did it for the picture hehe.

i might be even worse :) ... log in here with FB    :)

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Alwin Alcott said:

i might be even worse :) ... log in here with FB    :)

oh heck no.  I was just curious as I'd never checked that feature before until I was having an issue logging into the forums.

Link to post
Share on other sites

After my last comments my man said it was the mboard software and something new they added on the update.

Ewwww Google Authenticator.  I hate something needs to use a smart phone to work.  One of my vendors for my bar has 2FA for the ordering system. It requires the Google thing and since I'm one of 11 people on the planet without a smart phone, couldn't do it. After calling them they set it up so I could order the old way, but only until end of the year.  I have since found a new vendor.

Link to post
Share on other sites

That page was intentionally disabled.

The way Second Life's Forums work is that it pulls data from data server into the forums when you log in. So that page is disabled, along with other pages such as email settings, password settings, etc. The reason for this, is because whenever you log into the forums, those settings will be overwritten with the data from the data server(account wide settings).

IIRC, links there used to redirect to some page at https://secondlife.com/my/, but I think the recent forum update killed that modification.

Edited by Chaser Zaks
Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Chaser Zaks said:

That page was intentionally disabled.

The way Second Life's Forums work is that it pulls data from data server into the forums when you log in. So that page is disabled, along with other pages such as email settings, password settings, etc. The reason for this, is because whenever you log into the forums, those settings will be overwritten with the data from the data server(account wide settings).

IIRC, links there used to redirect to some page at https://secondlife.com/my/, but I think the recent forum update killed that modification.

Hitting the E-mail Address setting category still redirects to the main, Linden Lab relevant page.

Link to post
Share on other sites

The revision of the Forum's look seems to have had a number of Unintended Consequences.  I now get a "page does not exist" error from several links, and the "security and privacy" option on the Profile Settings page is not the only one that's unconnected to anything rational.  Trying "email address" took me to my Account Overview page!

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Kristin Linden said:

Hey y'all!

We're aware of some funky freshness on the Community site and are digging into it.

giphy.gif

 

Thank you for all of the information so far!

I do hope the developers are making better progress than the doggy.  😁

  • Haha 2
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...