Jump to content
Artorius Constantine

Ongoing MP Server issues?

Recommended Posts

For the 5th day in a row I have had trouble getting into the MP.

The site doesn't respond and times out over and over.

Everything else still works as expected. All the other websites I visit are loading fine. Only the SL Marketplace is having this recurring issue.

Is it just me or is anyone else getting timed out?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had issues with SOME websites lately but the Marketplace is working just fine for me and quickly, so not a universal Marketplace issue. It may depend on where you are accessing from.  My secondary library finally got working again today after a few days --   so hopefully you will be able to use the Marketplace soon.   

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not a problem for me either.  I've been shopping the MP quite a bit the past few days, including lots this morning, without any issues at all.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Artorius Constantine said:

Just got timed out again. So bizarre, it's the only website doing it.

Tried to reload it 3 times and it failed every time.

Well it's good to hear it's not universal at least!

Thinking back, I had a few time-out issues a month or so ago.  I closed down all my browsers and cleared the browser caches.  Didn't have issues after that, but I wouldn't say for sure that it was related - might have just been a coincidence. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been having no problems with marketplace for the most part, except past order search but I'm not sure if that's recent or has been broken for a while... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Broke out my retired laptop yesterday and the MP loaded fine on that. yay! Has to be something in this PC.

But none of the new things I uploaded are showing up in my product list. grrrr I uploaded an item Friday that still isn't in the list.

So still wasn't able to list any new items for over a week now. Always something.

Gonna go clean my cookies etc, update all my viewers and see how it goes today.

Sales have been unaffected (AFAICT) and it isn't universal, so it has to be a me issue. Move along, nothing to see here. Thx for the replies!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...