Jump to content

HELP.. what? ISSUE - free LEAGACY classic body hud


You are about to reply to a thread that has been inactive for 235 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I have been testing the free LEGACY classic body...  but then i got message attached when I uploaded body today...  

This happened to both the upscaled body hud and the 'non-upscaled' body hud.

What does this message mean on the hud and what should I do about it.  I don't understand what I am supposed to do now to get the hud working again.  thank you.

 

leg_bod.png

Link to post
Share on other sites

Are you wearing the body parts?

And do you have media turned on? The first time you use this body, either chose the skin or turn on BOM, you must have media on.

I have the free body on an alt. I turned off media after I activated BOM, media does not have to be on to change feet height and use alpha cuts. I do not have Legacy, but I think it works the same.

I would recommend you are in a region that's not full of things and avatars. They can be laggy.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 235 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...