Jump to content
  • 0

Environment Settings...stuck!


SerenaPufnstuf
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1521 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Hiii!

I fixed the environment settings last night so as to get a good sky setting for an event but now I cannot switch it back to the normal default settings / Day Cycle.

I have tried LL & FS viewers but when I click apply it jumps back to the setting I made yesterday. Here is the following error message I get >

https://gyazo.com/97c9902ca4feaf2ad3d19468746691b4

I did tp in and out again, relogged but same error, not just for me but also the sim owner.

Hope you can help.

 

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try changing viewers.  I recall getting that same message several months ago when I was trying to change my region's Windlight while I was using the Firestorm viewer.  Changing back to the standard Linden Lab viewer cleared things up.  

Link to comment
Share on other sites

  • 0
20 minutes ago, Rolig Loon said:

Try changing viewers.  I recall getting that same message several months ago when I was trying to change my region's Windlight while I was using the Firestorm viewer.  Changing back to the standard Linden Lab viewer cleared things up.  

I have tried LL & FS viewers ty! :)

Edited by SerenaPufnstuf
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
59 minutes ago, SerenaPufnstuf said:

Hiii!

I fixed the environment settings last night so as to get a good sky setting for an event but now I cannot switch it back to the normal default settings / Day Cycle.

I have tried LL & FS viewers but when I click apply it jumps back to the setting I made yesterday. Here is the following error message I get >

https://gyazo.com/97c9902ca4feaf2ad3d19468746691b4

I did tp in and out again, relogged but same error, not just for me but also the sim owner.

Hope you can help.

 

If both you and the sim owner are having this issue, it may well be the sim is causing a glitch. Get the sim owner to have a chat with live chat. Maybe a region restart could fix it. It seems odd that it would affect both the LL and FS viewers and also your sim owner too. It sounds region-specific to me. 

Edited by Marigold Devin
regioni is not a word
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1521 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...