Jump to content

Help With Moving Prims and Edit Issues


You are about to reply to a thread that has been inactive for 1498 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Is anyone having problems with prims moving back to original location "after" moving them?  And is anyone having issues editing prims, specifically  "getting hold of it?" I'm having trouble getting into hold of prims in edit. Especially linking items, grab one, second one, no way will it link without stopping and trying again. Is this an issue on my land or is Second Life having issues?  I'm an experienced builder but drifting prims, and uncooperative edits is making me nuts. Been this way for a few weeks. Any suggestions are appreciated.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Faye Feldragonne said:

Is anyone having problems with prims moving back to original location "after" moving them?

Do you mean that CTRL - Z isn't working?

10 minutes ago, Faye Feldragonne said:

And is anyone having issues editing prims, specifically  "getting hold of it?" I'm having trouble getting into hold of prims in edit. Especially linking items, grab one, second one, no way will it link without stopping and trying again. Is this an issue on my land or is Second Life having issues? 

I haven't noticed anything like that myself.  Have you tried rezzing/linking on a different region?  Or using a different viewer?

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1498 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...