[[Template core/front/global/favico is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 156 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Obviously, based on the sheer mass of provided information: by not going there.

More seriously, but guessing: might be worth a try to lower your graphic settings, especially draw distance and/or avtar complexity and try again.

Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, JadoreChanel said:

I use the orginal sl viewer i crash at another place I wasn't able to see how many people were at this other place

If you can go to "Help -> About <viewer name>" from\ the viewer's top navigation bar, and then copy and paste the contents of the "info" tab here, it will be helpful - someone may see something in your viewer configuration that might need to be adjusted for more stable performance. 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 156 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...