Jump to content

How do I fix the "Initializing VFS" issue?


Bell Lectar
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4481 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I had it earlier. Reinstalled many times and it didn't help. Then the viewer randomly became openable again.

Now I see there is a viewer update, and stupidly decide to check if they fixed the clear cache button causing the "Initializing VFS" issue.

Of course they didn't and by checking I have permanetly broken my SL.  :(

How can I fix it now? Reinstaling with a reboot at every step doesn't help.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hello everyone. I am having the same problem.

I deleted the Second Life folders in roaming and local, and reinstalled Second Life. So far Iit always says, "Initializing VFS" then the crash logger appears, and then nothing happens. I can't even  get into login page.

I tried to use other viewers hoping it will fix this issue: Phoenix, Firestorm and Singularity,  but so far nothing worked. I've been a member for three years, and I haven't encountered this problem before.

IS anyone willing to help?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
You are about to reply to a thread that has been inactive for 4481 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...