Jump to content

HUD DISPLAYS GO DARK AFTER EDIT TO MOVE


You are about to reply to a thread that has been inactive for 446 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Howdy:

This started happening with the AK mesh head HUD, then various other HUDs and just now with Genus mesh head HUD.

I attach a brand new HUD and it is in bright mode which is supposed to be the default setting built into the viewer per the jira from 2012 here:

https://jira.secondlife.com/browse/SH-2646

However, when I edit the HUD to reposition it on my screen, the bright turns off.  It seems to respond to the sim light source but never gets bright making HUDs difficult to see on the screen.

This recently happened with another HUD, however, I could edit textures on that HUD and was able to switch on bright.

Most HUDS are not editable because of proprietary scripts, design, formatting, etc.

Is there a debug setting that can fix this?  

It is really frustrating to not be able to read HUDs when they are not bright.

Thank you!

 

This is the GENUS HUD - the pop out side bars are bright but the main HUD is dark.

HUD issue.png

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 446 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...