Jump to content
Trinity1776

Strangeness @Dahm Strait

Recommended Posts

Posted (edited)

So, I logged in this morning to my Belli home at Dahm Strait. You can see the location here on this map.image.png.6165a49a0207d9a650873b1faa754b2a.png
 

As you can see from the map, there is green grass/groundcover.

This morning, this is what I see around my house. In fact, the grass/groundcover seems to be missing from most of Dahm Strait (my backyard neighbor is in Winters Elm).

image.png.55dc4d0b37a11e7f196fa33e2d23ee87.png

The addition I had put up a few days ago is gone, although my lawn furniture in the back is still there.  There was a strange painting on the wall in my house that I didn't put there. 

What happened?

 

Edited by Trinity1776
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I figured out the ground cover issue - I'd pulled back my image quality settings to go to Uber, and that made it "disappear".

The missing addition is still a mystery. It was there last night.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Trinity1776 said:

Well, I figured out the ground cover issue - I'd pulled back my image quality settings to go to Uber, and that made it "disappear".

The missing addition is still a mystery. It was there last night.

 

Do you have any sort of 'return' message in chat or anything in your lost & found?  Maybe just not rendering?  TP away and back - or go into wireframe mode and back out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a region not render properly for me this morning. It was kind of neat to see the bare terrain without the houses and landscaping. It came back eventually after I tp'd out and back a couple times.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Trinity1776 said:

The addition is not in my lost and found, just checked.

 

If the TP away/back and Wireframe mode & back don't work, sounds like you will need to talk to Support.  You can use Live Chat during the day and that might be faster than a ticket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed the past couple of days that things are not rendering as well as usual. For me, relogging usually helps.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trinity, remember to check the objects panel on your land page to be sure that your missing addition isn't lurking around somewhere eating LI !

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...