Jump to content

Shadows looking glitched when snapping photos


You are about to reply to a thread that has been inactive for 1560 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hi.I've had this issue for a while.Basically,here's a screenshot of how I see my screen,and below a snapshot of how my photos turn out when saving on disk!

Please let me know if you have any advice for me.

*Field of View was not enabled,what you're seeing behind is just a backdrop*

 

Screenshot of what Im seeing:

screenshot.thumb.jpg.98cdfe23b76b2c59a7e0e5ed4dbd3a14.jpg

 

How my snapshot ends up when saved on disk:

1278604586_glitchedsnapshot.thumb.jpg.80678d625061611402c841507ef08c0b.jpg

 

I also get this 99% of the time:

327257446_GlitchedsnapshotII.thumb.jpg.729c1b78d315a6c2d14cfe74865a692e.jpg

Edited by DulceDiva
Link to comment
Share on other sites

On 2/26/2020 at 12:25 PM, DulceDiva said:

Hi.I've had this issue for a while.Basically,here's a screenshot of how I see my screen,and below a snapshot of how my photos turn out when saving on disk!

Please let me know if you have any advice for me.

*Field of View was not enabled,what you're seeing behind is just a backdrop*

 

Screenshot of what Im seeing:

screenshot.thumb.jpg.98cdfe23b76b2c59a7e0e5ed4dbd3a14.jpg

 

How my snapshot ends up when saved on disk:

1278604586_glitchedsnapshot.thumb.jpg.80678d625061611402c841507ef08c0b.jpg

 

I also get this 99% of the time:

327257446_GlitchedsnapshotII.thumb.jpg.729c1b78d315a6c2d14cfe74865a692e.jpg

If the second picture is how it looks on disk then what you see is completely broken because apparently you dont see shadows at all. The third picture shows the tiling issue that has been plagueing the LL Viewer and Firestorm for several months now, no fix other than updating to the very latest version and hoping that its the version that includes the fix for it.

Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, DulceDiva said:

I see.So in regards to not seeing any shadows at all,would that be because of my settings or my graphics card playing up? 

@NiranV Dean

I doubt. Since it can obviously render shadows into your pictures.

You might want to turn off Advanced Lighting Model and turn it on again to see if that fixes the shadows not appearing, make sure Shadows are also enabled.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
You are about to reply to a thread that has been inactive for 1560 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...