Jump to content

Recommended Posts

Well, I just logged in to SL and can assure the rest of you that it is still here.  Give the process time to clear the backlog, or whatever is going on.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no idea why but I saw a Star Wars Battlefront graphic on one attempt then just tried again at about 5 minute intervals and eventually got in.  On all my other attempts the login screen had normal looking destinations guide stuff and the like on it.  And yes, after pressing the ole login button that goes black for a while then either gives up with an error message or 3 or lets you in.

Edited by Ardy Lay
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyssa, Funny, but not helpful...Everyone wants to be a comic.

 

Edited by FinchButler
addess specific person.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When the login queue is so long that your token has expired when you get to the gate you get told your computer clock is wrong.  😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geez, why did I even bother to try and get a serious response. I was only curious if people were seeing the same thing I was, which is nothing. I've never had this happen before, trouble logging in yes, but never just a black screen without any graphics.  Pardon my curiosity/concern. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, FinchButler said:

Geez, why did I even bother to try and get a serious response. I was only curious if people were seeing the same thing I was, which is nothing. I've never had this happen before, trouble logging in yes, but never just a black screen without any graphics.  Pardon my curiosity/concern. 

You got a serious response in the very first reply.

Edited by Lyssa Greymoon
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, FinchButler said:

Geez, why did I even bother to try and get a serious response. I was only curious if people were seeing the same thing I was, which is nothing. I've never had this happen before, trouble logging in yes, but never just a black screen without any graphics.  Pardon my curiosity/concern. 

It's typical for the forum.  Once the serious answer has been made and there's nothing more to say people crack jokes.  It's nothing personal. :) 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was just hoping for someone to say that they too, saw a black screen. LOL. From what I gather, there are degrees of issues? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you mean the screen goes black with a black progress bar moving slowly across the screen then yes, I get that after clicking LOGIN when the login process is in distress.

Edited by Ardy Lay

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't even see to log in....the whole screen loads black. I can move the mouse around and see where I am supposed to type but it doesn't allow me to nor the pw.  There are no graphics. nothing. I never see a progress bar at all. That is what I meant by never experiencing this before.  

Edited by FinchButler
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, is odd, I hope it is SL. and not something else. Both the Firestorm and SL viewer are like that. I had Microsoft support do a remote check.  I did a clean install as well since I checked the grid status first and saw no other  similar issues being reported. Been over four hours for me now.

Edited by FinchButler
punctuation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...