Jump to content
  • 0
Iceman Nirpaw

Windows 10 64 bit

Question

Bought a New computer but when I log on to SL

I have sound and am logged in but the graphics are not comin up I just have a screen with the loading bar and sound

the old Computer still loads all the way

the difference is the old Computer Is 32 bits and the new computer is 64 bits - wonder it SL has a problem with the new computers

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Are you trying to run the 32-bit installation of the viewer that you had on the old machine, or did you download and install the 64-bit viewer?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

64-bit is what the majority of users are running. Whether 32 or 64 bit you should see a render when you log in.

Your new computer is likely not as new as you think* nor does it have a dedicated graphics card/chip. Or it may possibly have a graphics chip that is not turned on, common in laptops to save battery.

In the viewer's HELP->About copy that info and paste it in with any tech questions you ask. 

*Some company's sell new (as in never sold or used before) computers that have 2nd and 3rd generation CPU's. Makes then really inexpensive. The newest Intel CPU is 10th gen. Without a dedicated graphics processor you have to have a 5th, I think, gen or newer CPU.

So, paste in the specs from HELP and we can tell if this is the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...