Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Midnight Fenwitch

I can't hear streaming music/audio as of yesterday. Any ideas?

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3378 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've teleported to various locations and cannot hear any stream even though I can see that the stream is playing.. I just can't hear it.

 

I copy and pasted the music URL from my land to my browser and I was able to listen to it through the main website. When I went to Shoutcast, however, I realized I can hear some stations and not others (that I was able to listen to before) when I play them. So, I tried to copy and paste a URL from one of the stations I was able to listen to on Shoutcast.com to my land and I still can't hear anything in world.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Get a friend to test if they can hear one on their browser that you can`t, if they can then you may need to check that everything is working ok with your computer sounds & sound card & drivers etc You can google for ways to troubleshoot them.

 

If you hear a stream on your browser that other people can hear inworld, there is no reason you shouldn`t be able to hear it, assuming your SL volume is switched up and you have audio enabled and turned on.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I was looking at an article in the knowledge base and noticed that SL uses a Mozilla app to connect to some things... Well, the other day, I deleted a Mozilla folder thinking, "I don't use Firefox anymore, I don't need that." Guess what? LoL

Anyway, I did a system restore and problem solved. Not sure if that was the exact issue... but whatever it was is fixed now.

Thank you for responding! I appreciate it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hehe good catch, I saw system restore on a list of troubleshooting for computer sound failures just now and thought wow thats a bit drastic, obviously that was there for people that go around deleting random folders lol....Well spotted, glad your fixed :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I also am not hearing the stream on my own land.  I hear it elsewhere, and i also can hear it if i put the stream URL directly into my browser.

I've checked settings, cleared caches.. no idea why im not hearing it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm on Win 7 running viewer 2.  Same deal; my music settings are all enabled- but not hearing music stream on *any* sim.  Everything was copacetic yesteday; I didn't change, add or uninstall anything- just no music treams today, although sound effects and everything else comes through.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3378 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...