Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Morning everyone!! Just a quick question? Has the Winchester model been updated, including new color customization? Maybe there's been a new feature released and I missed it (in that case, I'll ask this thread to be removed)

I've just logged in to check a Trad I got last night, and to my surprise, I'm getting the Vic model menu, including options to even change the trim color. I've picked a terrible pinky pinky magenta color, so you can appreciate it. The version of the home is v2.4

MyColors.PNG

Captura2.PNG

Captura3.PNG

Captura4.PNG

Captura5.PNG

Edited by Elena Core
  • Like 4
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Elena Core said:

I've a terrible pinky pinky magenta color

 

fits your viewer color very well:) It must be a feature!!  :SwingingFriends:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Alwin Alcott said:

fits your viewer color very well:) It must be a feature!!  :SwingingFriends:

Well, in that case, it's a great one! But it seems to be working just in the Winchester. Here's a screenshot of the outside menu

Captura6.PNG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
8 minutes ago, Elena Core said:

The version of the home is v2.4

 

i checked my versions inworld, but its 1.0 .. so might indeed be some kind of update?

Edited by Alwin Alcott
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Alwin Alcott said:

i checked my versions inworld, but its 2.0 .. so might indeed be some kind of update?

A 2020 gift from our Moles? If that's the case, well done guys!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I picked up an abandoned Continental a week or so ago, it is a version 2.0 and it does not have those color options.  It is also in one of the older regions that was originally released before the Victorians came out.  Just curious as to whether yours is in one of the newer traditional areas? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

or perhaps the regions need a good restart .. at the LH regions there are lots of changes all the time with decorations, abandoneds and what all happens more

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Pussycat Catnap said:

If you're able to custom paint the outside, it's most likely a bug...

It might even be a bug on the inside...

The outside comes with a menu, you can just custom the inside :) If it's a bug, I'd rather keep it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a first day  region Winchester-- menu  in mailbox not updated and I      so      want it . Maybe new version for Valentine's? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, Elena Core said:

The outside comes with a menu, you can just custom the inside :) If it's a bug, I'd rather keep it...

Remember what happened in the other thread  🤣

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I took pictures of Winchester homes with these outdoor colors when LL still had closed access to the new islands they were building. This is Conger Reef. It must be the outdoor colors violet and raspberry.

(I used zoom) (taken Dec 7)

 

purple_001.jpg

Edited by Marianne Little
added in ( )
  • Like 4
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Elena Core said:

Has the Winchester model been updated, including new color customization?

I have this as well, just on the winchester. I am on one of the new islands. The range of exterior colours is almost entirely different but no tinting bugs present for the exterior. I also have a bug on that model where the doors and windows don't open. Not sure if this is a related issue. Hopefully the new colour scheme is intentional as it is quite fun!

The colour naming is somewhat quirky, raspberry = purple, brick red = raspberry red etc

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Raspberry Crystal said:

I have this as well, just on the winchester. I am on one of the new islands. The range of exterior colours is almost entirely different but no tinting bugs present for the exterior. I also have a bug on that model where the doors and windows don't open. Not sure if this is a related issue. Hopefully the new colour scheme is intentional as it is quite fun!

The colour naming is somewhat quirky, raspberry = purple, brick red = raspberry red etc

Same here, I'm in an island and need to TP to get inside the house. Not a big issue considering I'm loving the funky colors! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Elena Core said:

I'm loving the funky colors!

curacao%20houses.jpg Feels like a Caribbean vibe (not that I've ever been there in RL :) )

I can't click TP in at the moment as my firestorm is having a sulky fit so I'm back on the official viewer. maybe I should just put up with the sticking doors as a quirk and just jump onto furniture to move around.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had seen the raspberry on one of the regions that was still to be released last week while wandering around. I wasn't sure if it was just one of those glitchy houses or something as it was really the only one i'd seen in my short prowess.

Guess it wasn't a glitch.

Potentially.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a bug. Those houses in that region have some errant code that was done in testing for the Victorian homes. They will need to be updated to the current release model. 

  • Thanks 10
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's a shame, but it does seem the bug is causing other problems with that model. I have restrained myself and gone for the white outer colour, so as not to overstimulate the neighbourhood.

  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

43 minutes ago, Raspberry Crystal said:

That's a shame, but it does seem the bug is causing other problems with that model. I have restrained myself and gone for the white outer colour, so as not to overstimulate the neighbourhood.

It's fun to set everything to black and white and grays and listen to people complain about textures not loading.

  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Alwin Alcott said:

i checked my versions inworld, but its 1.0 .. so might indeed be some kind of update?

I noticed during the last bug (at least with the Victorian), if you re-rez your house from the mailbox it would update the house to the latest version.  It doesn't look like a region reboot updates a house version, as I've noticed Homes in the area still have an older version of a Victorian with 1 or 2 still using the old bug.  As a side note, it would be awesome to see a menu for the Traditionals at some point like the Vic's have....dark molding on a Traditional...swoon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...