Jump to content

Music stream/s


Kuda Oh
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4163 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Today I have been "fighting" with music streams on group land. Media reciever is deeded. At times after rerezzing a new radio and putting in a new notecard before deeding; after deeding it sometimes work and then sometimes doesn't, usually doesn't. Sometimes the stream just stops playing then will start playing again. Clear cache, checked settings all fine. I hear ambient sounds no problem.

Wondering if anyone else having issues or if it is just the sim I am on.

Link to comment
Share on other sites

Hi, if the streams start at all, the problem will not be in the simulator or your scripts. They have a very small role, they only tell your viewer what URL to load. The rest of it is all between your viewer, the Internet, and the server hosting the media.

Does the same stream URL play OK outside SL, like in Winamp or iTunes?

Link to comment
Share on other sites

Funny thing after posting this ... stream came back, so just leaving it on 80's music for now. Afraid if channel is changed  stream will cut off again :P

Update: So far the media on the land is behaving, must been a bad day for media lol.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4163 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...