Jump to content

Recommended Posts

hey, uhm it's all day i can't log in on firestorm or SL viewer cause it appear ''ERROR -101'' but idk what's happening cause just yesterday it all alright

CAN SOMEONE PLS HELP ME

Edited by MrsLudwig

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is no possible "ERROR -101" as result of clicking on the "Login"-Button. You are probably seeing this on the login screen itself. Did you try clicking the actual login button?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see this error on Singularity when I connect to some of the standalone Opensim servers I run, but I've never seen it when logging into secondLife. What viewer are you using?

However, referring back to the post above your second one, I see it only when I first attempt to connect to the standalone last saved in the Singularity grids list, if I then click the login button with the right username and password the connection still goes ahead correctly. What do you see when you try to log in after seeing that screen?

 

Edited by Profaitchikenz Haiku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...