Jump to content

Animation alignment not matching between two people's avatars


You are about to reply to a thread that has been inactive for 539 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

So basically, my boyfriend and I see two completely different alignments in our poses. I will adjust the pose (using AvSitter or whatever built in adjustment is included in the furniture) and I will spend 10+ minutes aligning the pose perfectly, only for us to look like our avatars are conjoined twins on his screen. So like the placement and adjustments don't ever match, and I'm not entirely sure why? I updated my viewer recently and we were synced up for like a day, but now we never match anymore. has anyone else had this issue before?

 

just a bit more info -

We are both on the same version of Firestorm. Our AOs are not on. Hover height is set to 0 for both of us. Shoebases are off. We're legit scratching our heads. It happens on every animation on multiple different brands of furniture. 

 

Here's what i see 

03cf72818cfe655975938ace98ec87fb.jpg

 

And here's what he sees

b646142ff6d0540f09fedeff5d9fe1bd.jpg

Edited by Flyer Clowes
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 539 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...