Jump to content
Sign in to follow this  
LadyJulietDream

Hud don’t work

Recommended Posts

Detach them and reattach one by one to make sure one of them isn't faulty and conflicting with another. Detaching also means if you have a invisible box taking up a slot, and its preventing you from being able to click on a hud, you can find it and get rid of it.

Huds also do not work on land that has scripts disabled.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a gotcha that kills HUDs. It is rare, fortunately. But, as Miami suggests take off all your HUDs. Teleport into a Script-OK region. Most airports and marinas are Script and Rez OK.

Next make sure all your Gestures are deactivated (Ctrl-G to access). Check the region to make sure it is working well, Ctrl-Shift-1. Look at Time DIlation, it should be near 1.00. Look at Scripts Run %, it should be in the 80 to 100% range.

Now try the HUDs 1 at a time. Put one on, see if it works. If not, unpack a new copy or get a redelivery then retry it. You may find some HUDs are just dead.

The bug sets a No-Mod HUD to Do Not Run and there is no way to reset it. A new version of the HUD is needed. If it is Mod-OK then try setting the script to RUN.

I keep the boxes things come in so I can get a new copy without have to chase down a Redelivery Terminal for the product.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...