Jump to content
  • 0
RosaWhite2

Error saving to script

Question

For the past 24hrs I have been unable to save to any script, I get an error & a different asset number each time, I have searched for known problems on grid but not found this so wondered if anyone else was having problems, its just a simple texture hud, that I normally use with no problem

Any help would be greatly appreciated

Thanks in advance

Rosa

error in sl.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

When you get this type of error, it's often because the region's servers need to be restarted. Something has messed up links to the LL asset servers, so you can't add or remove things reliably.  If it's a private estate, the owner can restart things easily. If you are on the Mainland estate, submit a support case to Linden Lab, using the obvious menu choice.  In my experience, that sort of support case is often dealt within less than an hour.  If you would rather not wait at all, try simply going to a different region to do your work until things at home have cleared up.

  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...