Jump to content
  • 0
binder59

no streaming sound

Question

hi just got the new firestorm update, a problem has popped up but is with both sl default viewer and firestorm.

i have no sound from sreaming ie when i visit clubs sound effects are there, my settings are all fine, everything is correct,

just no music its mind boggling worked perfect 2 weeks a go, anyone got the answer tried everything, settings are how they should be etc,

is this because of lag, ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

It might be a Windows update problem, not the viewer.  I recently upgraded my Windows 10 to the "1903" update.  Afterwards, my audio on a lot of YouTube videos and other places on the web was very mushy.  It turned out that Windows had changed my audio format settings.  Telling it to restore the default fixed the problem.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
57 minutes ago, Lindal Kidd said:

It might be a Windows update problem, not the viewer.  I recently upgraded my Windows 10 to the "1903" update.  Afterwards, my audio on a lot of YouTube videos and other places on the web was very mushy.  It turned out that Windows had changed my audio format settings.  Telling it to restore the default fixed the problem.

thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...