Jump to content

Help with Graphics issue please ?


You are about to reply to a thread that has been inactive for 1821 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hi SL'ers.  I upgraded to the new firestorm last night on a clean install. Well now I have a graphics problem I last saw when I used to use Singularity a couple of years back. In a nutshell lots of textures focus, blur again, refocus, blur again, on a repeating cycle. Its awful. A pic of the blur effect below. So those tropical ferns (and the pond wall) focus, then blur, 2 seconds later they resolve again, 2 seconds later it blurs again, in a never ending cycle. Please bear in mind it was all fine before. Graphics is AMD Radeon on a quad core cpu

I'm in the graphics preferences right now but confess to being clueless what to try. Any graphics tips / advice appreciated thanks.

tex.jpg.76e7559e507d22799aadf1dfda6c4d23.jpg

Link to comment
Share on other sites

Is it the textures constantly reloading? May not be the depth blur. Sometimes I see objects/people with textures that cycle between blurry low res textures and sharp hi res textures. Maybe open the texture debug window and see if some texture is downloading.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, rasterscan said:

I ripped out firestorm, and clean installed the latest 32 bit version, on this AMD 64bit pc, and bingo the problems gone.

You ought to report that to the Firestorm dev team. Sounds like an issue with the 64 bit version that they ought to know about.

Link to comment
Share on other sites

While logged in on the 32bit version of Firestorm (which you say fixed the problem), go to Help -> About Firestorm, Click the "Copy to clipboard" button & paste all your system information here.

Then reinstall the 64bit version of Firestorm (which you said has the problem) & paste your system information.

It's possible that for some reason the 64bit FS version is detecting your available texture memory incorrectly. This can happen for various reasons.  It's probably fixable too, but I need both system informations to see what your Texture Memory has been set at on each viewer version.

Ta!

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1821 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...