Jump to content

When did you last see a Bellessarian home available?


Nika Talaj
You are about to reply to a thread that has been inactive for 115 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

18 minutes ago, Alumna Cornell said:

I wouldn't bet on River Run being released very soon - there appears to be a problem with one of the houses. And no Moles in sight. (On the border with Cadhaire, where that 'cabana' and pool are.)

 

riverrun_001.jpg

riverrun2_002.jpg

We said that about another area not being completely released and they went ahead and released limevale without a second thought you never know what the moles/linden plan on doing.

And all that looks like a simple reset of the home, people have done that with already released homes and the moles swooped in one two three and fixed it.

Edited by tootsiepop1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, AveryWitt said:

it's something on your end.... I just looked there and the house is rezzed ok for me

 

Every other house looks OK to me, and I've looked at it from a distance, up close and facing in 3 directions. Also found a box nearby labelled "Touch to Remove and ReRezz Houses for SSP". Have never seen a trad look like that! Here's the slurl: http://maps.secondlife.com/secondlife/River Run/226/184/42

riverrun2_006.jpg

Link to comment
Share on other sites

Well, FWIW, the rez scripts haven't been uploaded to the mailboxes. Instead of seeing the 'you must be the owner' message when you click on them, you just get a link to the Wiki. No doubt they can 'install' those with a single command, but I've always seen the 'owner' message in regions I've wandered through within a day or so of release. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, MaryFiAllen said:

i looked all around it even been inside. looks perfectly fine. try to relog Alumna

Had already done that before I posted the first time! Was that you who just popped up next to me?

Logged out and in a second time and it looks OK now, but there's a problem crossing from one region to the next, like hitting a force field :) I use the SL viewer, and a new one was installed as I was logging in today - may be the culprit.

 

Edited by Alumna Cornell
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Alumna Cornell said:

Well, FWIW, the rez scripts haven't been uploaded to the mailboxes. Instead of seeing the 'you must be the owner' message when you click on them, you just get a link to the Wiki. No doubt they can 'install' those with a single command, but I've always seen the 'owner' message in regions I've wandered through within a day or so of release. 

The house is intact to me also, and when clicking on the mailbox, it tells me in local chat "08:30] LH - Traditional - HouseController 5.95: You need to be a Premium Member and own the plot here as your Linden Home to use the menu," and the wiki page is the guide to getting a Linden home. Everything is in working order.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Cricket Portland said:

The house is intact to me also, and when clicking on the mailbox, it tells me in local chat "08:30] LH - Traditional - HouseController 5.95: You need to be a Premium Member and own the plot here as your Linden Home to use the menu," and the wiki page is the guide to getting a Linden home. Everything is in working order.

Maybe Alumna has to clear cache to see the entire boat .. she has been helping us spy for weeks now and may have a full texture cache

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Cricket Portland said:

The house is intact to me also, and when clicking on the mailbox, it tells me in local chat "08:30] LH - Traditional - HouseController 5.95: You need to be a Premium Member and own the plot here as your Linden Home to use the menu," and the wiki page is the guide to getting a Linden home. Everything is in working order.

Strange. As I mentioned somewhere above, I logged out/in a second time and then the house looked OK, but the message when I touch the mailbox (on that parcel and 2 others) in the pop-up box is this (I've never noticed the message you mention in Chat because it's always appeared to me in the pop-up):          *Anyway* nothing's happening in River Run yet!

mailboxmsg.JPG

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Edwards Perry said:

Maybe Alumna has to clear cache to see the entire boat .. she has been helping us spy for weeks now and may have a full texture cache

 

Sorry, Edwards, not scoping out boats, though I think there are some in this region! I tend to clear the cache every day when I've finished. I think it may be a new viewer version issue, because there was some weirdness with moving between regions that I haven't experienced before (except at 'the end of the world, i.e. south of Porthole)

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, tootsiepop1 said:

Ah thought you meant 14:30 am SLT was like I am not even up and on at that time lol.

I never was able to locate that house in Axim that you posted I went all up and down the coastline ran into houseboats was like that is not it went back the other way still did not see it lol.

That houseboat came around again.

Is there a 14:30 AM??? For me it's just another word for 2:30 pm.

The exact adress in Axim is

http://maps.secondlife.com/secondlife/Axim/113/184/22

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 115 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...