Jump to content
Sign in to follow this  
Aelsiyi

I need help with this

You are about to reply to a thread that has been inactive for 382 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hello I am kinda new on the forum.

I am into Second Life for almost a year and there's a thing that never happened to me before. I made a clean installation of my Windows 10 Pro operating system, then I have proceed to install all the drivers and programs that I usually use, including the correct graphic drivers for my Nvidia GTX 1060 graphic card. Everything seems to work fine but everytime I log on Second Life with Firestorm or any other viewer, when I log out the screen goes totally black or glitchy showing a weird amount of colors and scan lines. I don't know why is this happening, I checked all my drivers and they are all up to date and seems to work fine. Some people says that the problems is a program called "f.lux" but I don't have a thing called like that on my system. Sometimes when I disconnect and reconnect the HDMI cable again it solves the screen issues but I don't want to have this everytime I log out from SL.

 

Any help please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 382 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...