Jump to content

Question

I'm finding it weird, my Alt account, as seen on the right, is showing lighting properly, but my main account is not showing it at all. What could be causing this? These screen shots are taken at the exact same time on the exact same PC. Both screens open at the exact same time, but the one of the left won't load up the lighting correct. The account on the right has signifcantly lowers inventory, that's really the only difference. What the HECK!

 

 

Wut.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you carefully checked the settings in Preferences/Graphics?  You may have Advanced Lighting Model on for one, but not the other...or some other difference in the Graphics settings.

Have you carefully checked the World/Environment settings?  A different Windlight sky setting or the use of Parcel windlight (Firestorm viewer) or a different time of day setting can create huge differences.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 minutes ago, Lindal Kidd said:

Have you carefully checked the settings in Preferences/Graphics?  You may have Advanced Lighting Model on for one, but not the other...or some other difference in the Graphics settings.

Have you carefully checked the World/Environment settings?  A different Windlight sky setting or the use of Parcel windlight (Firestorm viewer) or a different time of day setting can create huge differences.

Hello! I kind of figured it out just now! The other one was not zoomed in as close; however, normally I don't have to be zoomed in at all to see the "light" I set from an object. When I turn the light on and off it fades away! It has never done that until recently. 

17a1cdf90bbf0e703dd5b2911c2c7aa4.gif

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I think it was my Graphics card taking a poop lol I cleared all my chache, relooged with same alts and setting and lights are back on! 

New PC in next months I guess ha ha!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...