Jump to content
rasterscan

30 seconds for objects to detatch ?

Recommended Posts

Posted (edited)

I right click an object I am wearing and I choose 'Detatch' Why does it then take 30 seconds or more for the object to detatch ? More feebleness. Oh! Wait ! It'll be my PC or something I am doing wrong won't it !

Edited by rasterscan
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, rasterscan said:

I right click an object I am wearing and I choose 'Detatch' Why does it then take 30 seconds or more for the object to detatch ? More feebleness. Oh! Wait ! It'll be my PC or something I am doing wrong won't it !

I had a similar situation about the same time but it went away a few minutes later. Now behave yourself or Linden Lab will reboot your computer again.

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

This morning, I tried to rename several items in my inventory. Upon typing the new name,  it reverted to its old version instantly, until 30 seconds after, when it assumed its new name.

I unplugged my computer and replugged it again. But that didn't remedy it.

Edited by Arduenn Schwartzman
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

... and sometimes it doesn't detach at all until you've logged off and then on again. This is nothing new and has been happening for years. In fact, even putting things on takes awhile too. For some reason every hairstyle I own by Tableau Vivant and Taketomi takes a very long time to find its way to my head. So I only wear them when I'm not pressed for time. 

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, rasterscan said:

I right click an object I am wearing and I choose 'Detatch' Why does it then take 30 seconds or more for the object to detatch ? More feebleness. Oh! Wait ! It'll be my PC or something I am doing wrong won't it !

Yup, it's all at your end, and more specifically: it's your keyboard. Upgrade the P.O.C. ~laffs~

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Arduenn Schwartzman said:

This morning, I tried to rename several items in my inventory. Upon typing the new name,  it reverted to its old version instantly, until 30 seconds after, when it assumed its new name.

I unplugged my computer and replugged it again. But that didn't remedy it.

Interesting. I've noticed it no longer stores my mesh body alpha hud settings either. Set the alphas, TP somewhere, the alphas revert to old setting ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been having that same issue for a while now, few things you can do.

1: If you use Firestorm you can go to Advance or Avatar health and "refresh attachments"

2: TP somewhere , i find that works also.

3:...relog 🙄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...