Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 748 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I made rings/accessory for bento hands.

but A problem occurred in Belleza bento hands...

plz tell me about Belleza bento hands in Blender

 

■ I imported Belleza bento hands(dae file) with reference to this site.

https://avastar.guru/fragment/devkit-import-belleza/

in my case → Target Rig : Extended (cuz use bento)

■ When I validated hands bone, it became like this → https://prnt.sc/n65p0s

I seem to have some problem...?

■ I made a ring to this hand in Blender and upload in In-world.

but when I wear ring, a finger did not have it. It was put on in the place apart from hand.

 

I tried the same procedure by Belleza body.

Belleza Body(dae file) was available without a problem in Blender

and mesh object corresponding to this body was available without a problem in In-World

 

btw, I use → Blender 2.79 / Belleza_FemaleBentoHands_DaeApril2018 (dev kit)

 

I am troubled very much. plz help me :'(

Edited by Carrie Galaga
Link to post
Share on other sites
3 hours ago, HunniHope said:

That is an old page, try follow the Dev Kit Manager set-up instead https://avastar.guru/help/toolshelf/devkit_manager/

 

thx for ur reply.

I tried it again with reference to the site

I cannot improve these circumstances... :'(

I was not able to export the mesh object(ring) which I made.

 

What should I do to solve this problem?

Please tell me someone...

Screenshot_1.png

Edited by Carrie Galaga
Link to post
Share on other sites

@Carrie Galaga You haven't mentioned what Avastar version you are using. Make sure you are using the current release 2.5-1, if you are then try again using the latest daily 2.5-37. If you are still getting those errors, especially the python ones, report it on a ticket to Avastar

Link to post
Share on other sites

@HunniHope

thx for quick response

I switched to latest Avastar 2.5-1, and I think that some problems were solved.

I appreciate ur advice.

 

but The problem is still left... :'(

I made a ring (HandMiddle2Left) in Blender and upload in In-world.

when I wear ring, a finger did not have it. It was put on in the place apart from left hand.

 

What should I do to solve this problem? Please tell me someone...

Screenshot_1.png

Edited by Carrie Galaga
Link to post
Share on other sites

@Carrie Galaga same answer as before applies. if it fails in 2.5-1 then try in the latest daily incase it was a bug which has been fixed. if it fails from the daily then submit a support ticket to Avastar

 

you might also find joining the support group inworld Blender Avastar or joining their Discord channel a much quicker way to get help 

Edited by HunniHope
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 748 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...