Jump to content
C0C41N

Marvelous Designer rig not working

Recommended Posts

Posted (edited)

Okay so I took Signature Gianni Rigged body and exported it as .dae file , including armature and checked "deformed bones only" , then I imported that dae file in Marvelous designer and when i move the bones the mesh does not move with them, it seems unrigged. Please help me figure out what I'm missing what I'm doing wrong. I checked Forums and Youtube but nop no answers related to this issue

Annotation.png

Edited by C0C41N

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have a real solution to give you because I think importing a rigged mesh in MD is probably a completely different workflow from importing them in SL.

My advice would be to import a static mesh in MD instead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you check whether MD import windows has a checkbox to import skinned meshes? If there is and it is unchecked, the skin data would be stripped off the model

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/26/2019 at 10:13 AM, Kyrah Abattoir said:

I don't have a real solution to give you because I think importing a rigged mesh in MD is probably a completely different workflow from importing them in SL.

My advice would be to import a static mesh in MD instead.

yeah i think that too, change pose to that what u wanna in MD and then place it there. Rig it after u make it in blender. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...