Jump to content
  • 0

Cannot wear any attachments from inventory. Menu says only copy and restore.


RHOWYN
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4678 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello Rhowyn. If you cant wear attachments maybe they aren't fully loaded? Open your inventory type something in search there and wait fetching ALL your items till the last one. After try again. Also move to a region with less lag. Smith is a protected land which is recommended.

Another possible reason is the Avatar's limits:

Max. # of attachment points - 30 for avatar, 8 for HUD.

  • They can be viewed by right-clicking your avatar and choosing Take Off > HUD or Detach.
  • With the formal introduction of multiple attachments to a single point in Viewer 2.4, you can attach up to 38 total objects, and they can all be attached to a single point.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

have been on for hours. Inventory shows all my 6700 items. search brings up items right away, and have plenty of room for attachments. The OPTION is no longer available when i right click on object. I am only allowed to delete, copy,properties,rename or restore to last position.

Have been to 6 regions.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4678 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...