Jump to content
  • 0

SL official viewer stuck on Initializing VFs


You are about to reply to a thread that has been inactive for 378 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Kinkster, try inserting the command -noprobe in the startup line of the icon you use to launch the viewer.  Be sure there is a space before the initial dash character.

Also, do you happen to use the Intel HD 2500 or 4000 integrated graphics?

Edited by Lindal Kidd
  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 0
On 2/19/2019 at 6:57 PM, Lindal Kidd said:

Kinkster, try inserting the command -noprobe in the startup line of the icon you use to launch the viewer.  Be sure there is a space before the initial dash character.

Also, do you happen to use the Intel HD 2500 or 4000 integrated graphics?

sorry for not responding, i have the intel hd graphics 2000 internal... i dont know how to find the  other stuff.

Link to post
Share on other sites
  • 0
On 2/19/2019 at 8:20 PM, LiteralKinkster said:

Not firestorm. Just the official SL viewer.

Just to clarify - are you having the same problem on Firestorm viewer too?

It sounds like this bug: BUG-226949 - Initializing VFS is delayed by 5-10 minutes on Win10 x64 with Intel HD2000

There is a fix for this bug on the LL Maintenance viewer, which you can download here: https://releasenotes.secondlife.com/viewer/6.2.5.530030.html

Link to post
Share on other sites
  • 0
On 8/26/2019 at 11:02 AM, Whirly Fizzle said:

Just to clarify - are you having the same problem on Firestorm viewer too?

It sounds like this bug: BUG-226949 - Initializing VFS is delayed by 5-10 minutes on Win10 x64 with Intel HD2000

There is a fix for this bug on the LL Maintenance viewer, which you can download here: https://releasenotes.secondlife.com/viewer/6.2.5.530030.html

so far i havent had luck.  i attempted the noprobe command if thats what it meant....

 

 

Edit: it worked!!!!!!!!

Edited by LiteralKinkster
  • Like 2
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 378 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...