Jump to content
  • 0

Question

Hi everyone. I've been having a problem lately where makeup/hair bases I apply to my head take forever to render/load onto the head or just don't render at all. As a result, the textures of the makeup and hair bases are just perpetually blurry. Anyone have any solutions for this? Thank you in advance!

Here is a picture of what I'm talking about: https://gyazo.com/bd03b728e9a8f5d06153c90582a12346

The eyeliner is blurry. It has been about 10 minutes and it still hasn't rendered onto the eye. :(

Edited by bcbydiabla

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Unfortunately, I think this is just the nature of the beast, so to speak, with applier textures because you’re texturing an object on top of the (albeit invisible) avatar. I have this issue when taking photos of my clients, and what I do to speed it up is edit (highlighting) the head and then releasing it a couple of times. It seems to prioritize the texture loading. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Which viewer are you using? When asking a tech question it is important you say... Better yet use the Viewer's HELP->About... and copy-paste that info.

With Firestorm you can right-click on an object or avatar with a texture loading problem and select Texture Refresh. This may solve the problem.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...