Jump to content
Lena2014SL

troubleshooting 11/26/2018

Recommended Posts

I´m having HUGE problems to shoot my viewers, they connect but i never reach the base or any other place. Do you know if theres any issue with the grid? its been 2 hours since ive been trying! Thanks !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Lena2014SL said:

I´m having HUGE problems to shoot my viewers, they connect but i never reach the base or any other place. Do you know if theres any issue with the grid? its been 2 hours since ive been trying! Thanks !!

Not for me.  I logged in OK and have been to a couple of music venues with no problems at all.

 

Edited by Rhonda Huntress
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Rhonda Huntress said:

Not for me.  I logged in OK and have been to a couple of music venues with no problems at all.

 

yes, well...is not my internet for sure, maybe its SL, no idea. Thanks for your answer

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Whirly Fizzle said:

Does the login screen freeze at "Loading World"?

No, it starts loading and suddenly crashes, like i cant reach destination. Maybe thats what you mean

Edited by Lena2014SL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try logging in to a different destination.  Choose an empty one, like Naveh.  That might help give your avatar and inventory time to load before you have to render any objects around you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Garnet Psaltery said:

Try logging in to a different destination.  Choose an empty one, like Naveh.  That might help give your avatar and inventory time to load before you have to render any objects around you.

I´ve already done Garnet, but it says i cant reach destination! i dont know, never had this problem....its annoying. Thanks fr your help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Lena2014SL said:

I´ve already done Garnet, but it says i cant reach destination! i dont know, never had this problem....its annoying. Thanks fr your help

What a nuisance for you!  It sounds like you know what else to try, so I can only suggest sending in a support ticket.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Garnet Psaltery said:

What a nuisance for you!  It sounds like you know what else to try, so I can only suggest sending in a support ticket.

I´m kinda pissed off, honestly. Thanks dear

Share this post


Link to post
Share on other sites

Change your login location to debug1 and try logging in to that sim. That usually works for me when I cant login. SL was having SOME issues an hour or so ago. I couldn't save scripts, disconnected a few times, took unusually long for anything to attach. Maybe a grid blip?. But try logging into debug1

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, chibiusa Ling said:

Change your login location to debug1 and try logging in to that sim. That usually works for me when I cant login. SL was having SOME issues an hour or so ago. I couldn't save scripts, disconnected a few times, took unusually long for anything to attach. Maybe a grid blip?. But try logging into debug1

Thanks Chibiusa! yes ive already tried login at another location, even the recommended ones, but none of them seem to be reachable. The bar loads to a certain point and then kicks me out. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, chibiusa Ling said:

Change your login location to debug1 and try logging in to that sim. That usually works for me when I cant login. SL was having SOME issues an hour or so ago. I couldn't save scripts, disconnected a few times, took unusually long for anything to attach. Maybe a grid blip?. But try logging into debug1

WOW Chibiusa! youre a genius, ive chosen "debug session" on preferences and im online now!!! Thanks a lot for your piece of advice!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...