Jump to content

DNS not resolving host name


Orlensar
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3069 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I am having this problem, even making an alt will not let me login to both Second life viewer 2 and BETA.

 

Login failed.

DNS could not resolve the host name.

Please verify that you can connect to the www.secondlife.com web site. If you can, but continue to recive this error, please go to the support section and report this problem.

---

No firewalls up to block it

I am trying to logg in in from "home"

I have gone through the troubleshooting options and have in fact put in a ticket for getting it out of the gutter... anyone have any ideas what might be the problem?

Link to post
Share on other sites

Hello, Kaithan

From the Dock or your Applications folder, double-click the System Preferences icon. Click the Network icon then the Advanced button. Choose the DNS tab. Click on the Add button under the DNS servers window then enter the first adresse. Click the Add button again for the second adresse.

It works for me. I hope this will be the same for you.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

This is not working for me. I cannot figure out what I'm doing wrong.

 

ETA: I switched to Basic mode and now I'm in, finally! Thanks for the tip.

ETA (again): I switched to Advanced mode and login was successful. I think I just needed to restart the viewer.

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...