Jump to content
  • 0
Aaron Kukulcan

Favorites don't load in Firefox, but do load in internal browser

Question

Hey all.

When I try to view my Marketplace favorites in my viewer's internal browser (Firestorm 5.1.7), they show up fine.  But when I try to view them externally in Firefox, I get this error page instead: https://i.gyazo.com/aefe1d123271f5de2a2fb31549482404.png

So sorry to keep you waiting. We'll be right back!

We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly.

The rest of the Marketplace seems to work fine.  My browser is Firefox 63.0.1 running on Windows 7 Home Premium SP1.  I'm not sure if the problem is my browser, or on LL's end, or both.  If anyone has an idea, please let me know.

EDIT: The problem only started in the last day or two.  I'm not sure if it's MP not liking FF 63, or something in my browser's settings.  I did check my cookie and tracking protection settings (didn't make a difference), logged out of secondlife.com and back in (no difference), and logged in with my browser addons disabled (no difference).

Edited by Aaron Kukulcan
slightly better writing, fixed version number, added more details

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's not a broad-based problem, at any rate.  I use the latest Firefox, 63.0.1, running on Windows 10.  I can see my Favorites page with no problem.  Have you tried looking at the SL website with another browser, e.g. Chrome?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Lindal Kidd: Yes, I just tried it now in (ugh) IE; it works there.  (I don't have Chrome on my PC.)  Still no problems in my viewer's internal browser.

@Whirly Fizzle: Thanks.  I hate to wipe everything, since I have browser history I'd rather not lose.  But I may try it if it gets annoying enough. ?

 

EDIT: Using the filtered links from the JIRA page seems to have fixed it for the moment.  Yay - now I can get to my favorites pages again!  (Let's see if it holds after I close my browser.)

Edited by Aaron Kukulcan
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

And those links with filter parameters seem to have solved it! :D   The regular URL without the parameters is no longer giving me that error; the parameters seem to have given it the kick in the pants that it needed.  I'll have to remember that JIRA if it happens again.

EDIT: Adding the URLs...
https://marketplace.secondlife.com/favorites?utf8=✓&per_page=96&sort=price_asc#
https://marketplace.secondlife.com/wishlist?utf8=✓&per_page=96&sort=price_asc#

Edited by Aaron Kukulcan
clarified what I did to fix
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×