Jump to content
  • 0
JohnMcFluff

Having issues to change outfits in appearance

Question

Hello,

since this morning I noticed serious problems to change premade outfits saved in appearances. It either takes age to change or won´t change in anyway and
will be ignored. Only partial changes are possible via inventory. I use Firestorm latest release but seems it is not specifically there as it appears in the latest
SL Viewer too. Some login issues i noticed too, as there are it takes sometimes ages to log in or it fails in between.
I am located in Germany and had this issue in the past too as there had been login issues specifically for german users had been published and it took a long time
until this was solved. And i speak not here about lag issues and other several issues that appears more and more on the grid. My internet connection cannot be
the reason (fibre optics) and LAN neither the capabilities of my computer. Sorry to say but that sucks more and more and not only I make this experiences.

Hope there is any hint how I can at least solve the actual issue with not being able to change any outfits properly.

Thank you in advance and best regard
JD

Edited by JohnMcFluff

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
20 minutes ago, JohnMcFluff said:

Hello,

since this morning I noticed serious problems to change premade outfits saved in appearances. It either takes age to change or won´t change in anyway and
will be ignored. Only partial changes are possible via inventory. I use Firestorm latest release but seems it is not specifically there as it appears in the latest
SL Viewer too. Some login issues i noticed too, as there are it takes sometimes ages to log in or it fails in between.
I am located in Germany and had this issue in the past too as there had been login issues specifically for german users had been published and it took a long time
until this was solved. And i speak not here about lag issues and other several issues that appears more and more on the grid. My internet connection cannot be
the reason (fibre optics) and LAN neither the capabilities of my computer. Sorry to say but that sucks more and more and not only I make this experiences.

Hope there is any hint how I can at least solve the actual issue with not being able to change any outfits properly.

Thank you in advance and best regard
JD

Have you tried a different region?  I had issues with changing outfits and it taking 10 mins for my avi to get logged out so I could relog yesterday.  Today its saving notecards.  Moving to another region sorted it and waiting on LL to restart the mainland region where all the problems have been

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, JohnMcFluff said:

Hello,

since this morning I noticed serious problems to change premade outfits saved in appearances. It either takes age to change or won´t change in anyway and
will be ignored. Only partial changes are possible via inventory. I use Firestorm latest release but seems it is not specifically there as it appears in the latest
SL Viewer too. Some login issues i noticed too, as there are it takes sometimes ages to log in or it fails in between.
I am located in Germany and had this issue in the past too as there had been login issues specifically for german users had been published and it took a long time
until this was solved. And i speak not here about lag issues and other several issues that appears more and more on the grid. My internet connection cannot be
the reason (fibre optics) and LAN neither the capabilities of my computer. Sorry to say but that sucks more and more and not only I make this experiences.

Hope there is any hint how I can at least solve the actual issue with not being able to change any outfits properly.

Thank you in advance and best regard
JD

Hi JohnMcFluff.

We are experiencing the same issue in Finland, I hope that this gets resolved soon because changing outfits, rezzing anything or just generally interacting with objects is nearly impossible

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi Moon Hasp,

yes in addition I noticed that rezzing objects was not possible too and with every restart I am missing another part at my avatar. I made a ticket a Linden Lab about it.

I tried as last instance to restart my router too, seems at least it is a bit faster with changing now. Maybe that was it but I keep an eye on it.

Regards

Edited by JohnMcFluff

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well....... no matter how good your Internet connection, the connection to the one place you want to go, SL, can suck. So, test that specific connection.

http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

These tests will tell you if there is a problem and where it is. While you may get to all of Europe, the Middle East, and Africa connection to the Americas and the Pacific and Asian countries may be way flakey. So... test.

The Internet is a collection of millions of devices and pathways. The Internet is constantly changing as equipement is updated, replaced, added, removed, and reprogrammed. From millisecond to millisecond things change. Sometimes drastically. The amazing thing about the Internet it it continues to work as various countries and individuals wage cyber warfare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×