Jump to content
  • 0
xsvx

i am not able to use sl

Question

after 2 to 3 mins of login it pauses everything and say darn you have been logged out of second life

I have tried switching off the router then turning it on I also have uninstalled and installed sl at least 3 times and have deleted the folder from app data also 

I don't know why but still this message is coming 

please help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Answered in your previous inquiry:

  5 hours ago, xsvx said:

Graphics Card Vendor: Intel
Graphics Card: Intel(R) HD Graphics 4400

There's the problem.  The computer you are using does not have a dedicated graphics card and is relying on the Intel graphics chip on its motherboard -- a chip that does not meet Second Life's minimum standards for performance.

d87eeb925fef5c263ecb1bd7d4faa40d.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I believe it is marginal, probably likely to fail if there's any other problem (wifi use, user graphics preferences set too high, other load on the card, ....).  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...