Jump to content
  • 0
TundraFire Nightfire

Beta Grid Avatar Not Rendering

Question

I've only been using the beta grid Aditi for about a week. My avatar doesn't render. I'm using a low poly/texture complete mesh avatar. I'm not sure why I'm only getting the cloud thingy. I see other rendered avatars around me and my shadow looks like my avatar. It's just me that's not rendering to me. Is there a fix. I read somewhere that changing my password and re-logging in might be a fix but it didn't work.

BetaGridWonk1.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

There are some unique oddities in how ADITI updates your inventory. I suggest you switch to Ruth/Roth test avatars and rebuild your appearance on ADITI.

I would also login, do whatever log off. Come back in 24 hours and THEN rebuild your appearance. The logoff triggers an inventory sync that usually happens around 6AM SLT but, can be whenever the system gets around to you.

You can put a folder in your AGNI inventory, I use a date for the name, so you can tell for certain when your inventory has updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...