Jump to content

Shiny Settings, Beta, Main, Windlight?


You are about to reply to a thread that has been inactive for 1162 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

heyas, guys!

 

   i was working on my mesh dolphin on the beta grid.  i used a custom texture (95% white grey) in the "shiny" setting, so that i could access the shininess settings and tweak them.  i came up with a good setting of 33 highlight and 33 environment for the skin.  not SHINY, but... you know, wet looking, like a dolphin.

   when i went to the main grid, i uploaded everything (mesh, textures), and when i applied the 95% brightness to the shiny channel and set it to 33/33...  it was barely shiny at all.  so i cranked it up until it looked as it had in the beta grid, which was very high.

   then one of my beta testers mentioned that it was way too shiny.  like eye-hurtingly shiny.

my question is...  what could be causing these discrepancies in the appearance of the shine?  i'm using the firestorm client, on both grids.  is it the client?  is it the sim windlight settings? is it some preference about 'basic shaders' or something?  (but i can still see shiny, so it's turned on.)  are the custom shiny controls not actually active on the main grid?  or something?  i'm just confused, and now i don't know how shiny to make stuff.

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1162 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...