Jump to content

Oyun FPS-Renderlama Problemi Ve Türk bulamıyorum.


StormwindeR
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2075 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar , oyuna 2011de yurtdısına okudugum zamanlar baslamıstım bi arkadasımın sayesinde . 2 sene oynayıp Türkiyeye geri dönüş yapmıstım haliyle bırakmıstım oyunu. Şimdi tekrardan basladım ve eskiden oynadığım pcye nazaran 10 kat daha hizli bi pcye sahibim. Fakat oyunda 20 fps - 30 fps üzerine cıkamıyorum ve avatarlar mekanlar renderlanmıyor. 

Bilgisayar sistemim : 16 GB RAM , 3GB 384 bit R9 Ekran kartı , i7-4770k işlemci , Windows 10 - ve 25mbit internet hizina sahibim

Ne yaptıysam internette yabancıların sorunları üzerinden yola ciktim hiç türk yorum bulamadım ama bir türlü sorunu halledemedim. 

Extradanda oyunda hiç bir türke rastlamadım türk yeri bulamadım eski landmarklarım suan bombos türklerlede iletişime geçmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygilar.

Edited by StormwindeR
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

- oyunun içinde CTRL+F yapıp arama penceresini aç ve PLACES kısmında turkiye yazarak arama yap. Türk mekânlarını orada göreceksin.

- CTRL+P yaparak AYARLAR penceresini açarsın ve GRAFİK AYARLARI kısmından orta seviyeler veya bir alt seviyeleri seçersen daha rahat oynarsın.

Forumun TÜRKÇE kısmı pek aktif değil, oyun içerisinde türk mekânlarını bulabilirsen orada daha kolay yardım bulabilirsin

 

Edited by istanbullet
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2075 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...