Jump to content
  • 0

Second Life stops responding when splash page loads.


Sibirdy1488303596
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3751 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ok in that case, uninstall all the viewers that you don`t want to use & then go to the cache locations on your HD and get rid of all those folders too:

(XP) - C: - Documents and Settings - (USER NAME) - AppData - SecondLife
(Vista) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Local - SecondLife
(Win 7) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Roaming - SecondLife and  Local - SecondLife

Delete the contents of the folder and restart your computer.
If you have Windows 7, you will also have Phoenix folders in Local and probably other viewer folders, delete those too.

NOTE: You may need to go to Windows Tools > Folder Options > View & enable Show Hidden Files/Folders, in order to see AppData folder.

The change your start location to Smith & login there, open your inventory and wait for it to fully reloaded before doing anything else.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3751 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...